sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Smetanassa haudutettu pestobroileri

No kylläpäs tänne kerkeää nykyään kirjoittelemaan harvakseltaan. Harmittaa, ja vähän hävettääkin. Kyllähän sitä nyt hyvänen aika ihmisen pitää syödä, vaikka kiire olisikin. Tälläkin kertaa luvassa hyvin yksinkertainen hävikinestoruoka, ei siis oikeastaan mikään oikea resepti. Näin poistettiin meidän jääkaapista pyörimästä olutpadasta jäänyt smetana, sekä pestopurkin jämät. Kai tätä voisi siis ainakin jollain tasolla sukseeksi nimittää. Oli se aika hyvääkin.

(Lisukkeena paistettua ruusukaalia ja paahdettuja cashew-pähkinöitä, nam)


2 kpl maustamattomia broilerin filepihvejä
n. 1-2 dl smetanaa
n. 3 rkl vihreää pestoa
oliiviöljyä, suolaa, pippuria

Noin puoli tuntia ennen paistamista rouhi fileiden molemmille puolille suolaa ja hieman pippuria, lorauta päälle oliiviöljyä. Paista kanat öljyssä molemmin puolin lähes kypsiksi. Lisää smetana ja pesto, sekoita ja anna hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti