1 pkt murotaikinaa (pakaste)
1 dl mustikkahilloa
1 dl kinuskikastiketta
180 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk kermaviiliä
3 kananmunaa
(1 tl raastettua sitruunankuorta)
päälle tuoreita mustikoita
(1 tl raastettua sitruunankuorta)
päälle tuoreita mustikoita
Sulata murotaikina ja painele voideltuun piirakkavuokaan. Levitä pohjan päälle ohut kerros mustikkahilloa. Sekoita kananmunat, kermaviili, tuorejuusto, kinuskikastike ja sitruunankuori (itsehän unohdin sitruunankuoren) keskenään, tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman sokeria. Kaada täyte pohjan päälle, paista 175 asteisessa uunissa 45 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä ja lisää päälle tuoreet mustikat. Megaherkuttelija ja äklömakean ystävä kaataa vielä piirakkapalansa päälle hiukan kinuskikastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti