2 hengelle (ainoaksi) lisäkkeeksi
1 rasia isoja kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 pkt halloumia
1 ruukku rucolaa
Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
1-2 rkl vaaleaa balsamicoa
ripaus kuivattua minttua (mökillä ei ollut, korvasin yrttisekoituksella)
ripaus suolaa, mustapippuria ja sokeria
Sekoita kastike valmiiksi pieneen kulhoon. Viipaloi kesäkurpitsat ja halloumi, puolita tomaatit. Sivele vihanneksiin ja halloumisiivuihin reilusti kastiketta. Paista tai grillaa halloumit ja kesäkurpitsat ritilällä. Tomaatit kannattaa lämmittää varovasti grillissä esimerkiksi foliovuoassa tai käärössä, jotteivät ne kypsy mössöksi. Levitä salaattitarjottimelle suurin osa rucolasta, ja kokoa grillatut ainekset rucolapedille. Heittele vielä loput rucolat koristeeksi salaatin päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti