1 rkl voita
3 kananmunaa
1,5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
200 savulohta
puoli rasiallista kirsikkatomaatteja
1 salottisipuli
pari kourallista rucolaa
mustapippuria myllystä
Kastike
150 g crème fraîchea
1 tl wasabia
Laita voi valurautapannuun ja laita pannu uuniin. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vatkaa sillä aikaa kulhossa munien rakenne rikki, ja sekoita mukaan maito, jauhot, sokeri ja suola. Anna taikinan turvota hetki. Kaada taikina pannuun ja ripottele päälle puolitetut kirsikkatomaatit, paloiteltu lohi, ohueksi siivutettu sipuli ja kourallinen hieman pienemmäksi silputtua rucolaa. Rouhaise päälle mustapippuria ja paista uunissa 20-30 minuuttia. Sekoita crème fraîche ja wasabi tasaiseksi. Nauti pannari wasabikastikkeen ja tuoreen rucolan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti